Tjeneste

Elektriker, service og teknikk

Som tjenesteytende bedrift har EDA betydelig fokus på tilgjengelighet og leveringsdyktighet. Våre serviceavdelinger består av dyktige prosjektledere og montører med allsidig erfaring og kompetanse. EDA er en miljøbedrift og vi ser derfor alltid etter miljøvennlige løsninger.

ELEKTRIKER TJENESTER

Vår service og teknikk avdeling er her for å gi våre kunder optimal service . Vi ca 75 servicebiler som daglig ruller på veien for at vi skal kunne tilby rask og effektiv tjeneste.

Vi har tatt utfordringen med å tilby stor bredde innen de fleste tjenester elektrofaget kan tilby. Vi ønsker å tilby faglig bredde, og fordi du skal være sikker på å få rett kompetanse, og god kvalitet hos alle våre medarbeidere.

Du som velger EDA skal være sikker på at du får produkter som er holdbare, økonomiske og miljøriktige.

Romerike

Jim Borchgrevink

90 28 21 57jim.borchgrevink@eda.no

Oslo

Kjetil Pedersen

92 01 57 21kjetil.pedersen@eda.no

DATA- OG SERVERROM

Forutsigbar elektrisk kraft til servere er av kritisk betydning og er helt nødvendig for best mulig driftssikkerhet. Disse installasjonene er i hjertet i en hver moderne bedrift.

Det er vesentlig å sørge for at datasystemer er sikret mot tordenvær og andre forstyrrelser i strømnettet, og at dataparken ikke faller ut ved mindre strømutkoblinger.

EDA leverer alt fra prosjektering, installasjon av komplette datarom, og har god kompetanse slik at du som kunde skal føle deg trygg. Vi er også underentreprenør for mange av landets store leverandører av data og IT-løsninger.

Romerike

Tore Weisten

90 40 67 30tore.iversen.weisten@eda.no

Oslo

Kjetil Pedersen

92 01 57 21kjetil.pedersen@eda.no

LADING AV ELBIL

EDA Elektro Data AS er en pionerbedrift ved lading av elbiler.

Siden Norge startet med elbiler i 2019 har EDA Elektro Data installert og montert ca 10.000 ladepunkter. Vi har installert og for borettslag, sameier og privatpersoner.

Fagutdannelse og kvalifikasjoner
EDA Elektro Data AS sitter med elektroingeniører som har elbil-lading som spesialkompetanse. Vår trygghet på dette feltet gir brukeren en kostnadseffektiv lade-løsning, og i henhold til de normer og krav (NEK 400) som er satt for denne typen EL-installasjon. Vi bistår blant annet utbyggere, i forhold til fallgruver og muligheter.

Romerike

Tom Richard Herdal

93 41 51 48tom.richard.herdal@eda.no

Oslo

Cetin Kocakulak

40 10 71 18ck@eda.no

KABLING FOR IT OG DATA

EDA har høy faglig kompetanse innen service og teknikk og spesielt innen dette fagfeltet. Vi har fra selskapet ble etablert i 1981 levert IT spredenett- og kablingsløsninger for de fleste dataleverandører og produsenter.

Vi har sertifiserte medarbeider på de fleste av kablings- og spredningsnett løsninger som benyttes i det norske markedet. Vi er også sertifisert på bruk av fiberkabler til alle typer kommunikasjon.

Våre kunder er fra alle typer organisasjoner. Offentlig forvaltning, sykehus, bedrifter og de store og tunge databrukerne. EDA er en solid aktør hvor mange selskaper har vist oss tillit. En tillit som vi verdsetter. Alle leveranser blir kvalitetssikret, dokumentert og arkivert.

Romerike

Tore Weisten

90 40 67 30tore.iversen.weisten@eda.no

Oslo

Kjetil Pedersen

92 01 57 21kjetil.pedersen@eda.no

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av