Tjeneste

Brann og nødlys

Alle nybygg er det krav om å ha brannvarsling og nødlyssystem. EDA Elektro Data har et godt samarbeid med alle leverandører og har stor kunnskap på montering, idriftsettelse og service.

BRANNALARM

En naturlig del av sikkerhet er brannalarm. Brannalarm er en naturlig del av installasjoner i nybygg og innen rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. EDA har i årenes løp levert betydelige installasjoner på brannalarmløsninger. Vi er underleverandør til mange av landets beste leverandører og produsenter på brannalarmsløsninger. Vi er sertifisert systeminstallatører for disse produktene.

For å få en grundig beskrivelse og god innføring i produkter og leveranser, ta gjerne kontakt med en av våre prosjektledere.

EDA har avtaler med de fleste av de store leverandørene av brannalarmløsninger. Blant annet:

  • Autronica Fire and Security AS
  • Elotec AS
  • Schneider Electric
  • Eltek Fire & Safety by Honeywell
  • Siemens (gå til kontaktskjema)

Romerike

Lars-Åke Frøhaug

93 41 51 13lars.aake.frohaug@eda.no

Oslo

Jan Gjørven

91 87 48 02ajg@eda.no

NØDLYS

Når lyset blir borte skal alle som er i bygget komme seg ut etter anviste føringsveier. Derfor er det krav om at byggene skal være utstyrt med et funksjonelt og driftsikkert nød- og ledelys installasjon.

Vi har samarbeid med de fleste produsenter av nød/ledelys. Vi hjelper deg til å få en gunstig løsning basert på ditt behov.

EDA installerer dedikerte og sentraliserte løsninger. Statelige og kommunale institusjoner samt bedrift og enkeltkunder benytter oss.

Romerike

Lars-Åke Frøhaug

93 41 51 13lars.aake.frohaug@eda.no

Oslo

Jan Gjørven

91 87 48 02ajg@eda.no

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av