Tjeneste

Prosjektavdelingen

Vi har levert på prosjekter siden 1949. Vi utvikler og ferdigstiller alle typer anlegg for industri, næringsliv og boligmarked.

Erfaring med store prosjekter siden 1949

Med vår lange erfaring innen prosjekter har EDA Elektro Data deltatt på store prosjekter siden 1949. Vår prosjektavdeling prosjekterer og installerer alle typer anlegg til industribygg, næringsbygg og leilighetsbygg. 

Strenge krav

Vi stiller strenge krav til kalkyler, utførelse, kvalitetssikring og dokumentasjon. Dyktige montører benytter moderne instrumenter for test og dokumentasjon av den elektriske installasjonens funksjonalitet og kvalitet. 

Samarbeid er nøkkelen

EDA samarbeider med en rekke store entreprenører og byggherrer i private og offentlige prosjekter. 

Vi har i over 65 år installert et betydelig antall små og store nybygg. Flere av byggene er også signalbygg i Oslo og Omegn. Blant annet Norges Varemesse, Lillestrøm, BI i Nydalen og Portalen i Lillestrøm.

EDA har installert de elektriske installasjonene i flere og betydelige boligkomplekser hvor byggetiden har vart i flere år.

Vi har utført de elektriske installasjonene i store tekniske installasjoner for vann – renseanlegg og industrianlegg

Fordi EDA Elektro Data har deltatt på store prosjekter tidligere er det også aktuelt for oss å være aktive i markedet med flere større nybygg samtidig.

KONTAKT VÅR FAGEKSPERT

Prosjekter - Ola - Avdelingsleder

OLA HEGGEMSNES

Avdelingsleder, prosjektavdelingen

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av