Nyhet

Ny rammeavtale med Universitetet i Oslo

Vi har gleden av å inngå en rammeavtale med Universitetet i Oslo!

Ny rammeavtale med UiO

Vi har den gleden og inngå ett samarbeid med Universitetet i Oslo for der EDA skal sikre oppdragsgivers behov for kontroll, service, vedlikehold og utskiftning innenfor brann og nødlysanlegg.

Universitetet i Oslo

Vi utfører store og små oppdrag for Universitetet i Oslo. Rammeavtalen tredde i kraft 01.02.2021 og er en av de største avtalene EDA har i dag på brann og nødlys.

Innenfor denne rammeavtalen er det service på brannvarslingsanlegg og nødlysanlegg. I tillegg i denne avtalen er det årlige kontroller innen brann og nødlys. Dette gjelder for alle utbygging- og rehabiliteringsprosjekter, samt alle drifts- og vedlikeholdsoppgaver.

Tjenester innen for brann og nødlys

Universitetet i Oslo har vært med å forme samfunnet i over 200 år, og er et ledende europeisk universitet med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. De gjennom kunnskap og engasjement skal bidra til en bærekraftig framtid.

Dem har 8 fakulteter, 2 museum og flere sentre. De har også 9 sentre for forskning. Det er derfor mange bygg og store områder som skal dekkes av EDA.

Da oppdragsgiver ønsket tilbud for elektrotjenester for alle Universitetet i Oslo, har EDA kunnskapen og kompetansen til å møte deres behov.

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av