Nyhet

Ny rammeavtale med Oslo kommune Utviklings- og kompetanseetaten

Vi har den gleden og inngå ett samarbeid med Oslo kommune Utviklings- og kompetanseetaten

Ny rammeavtale med Oslo kommune

Vi har den gleden og inngå ett samarbeid med Oslo kommune Utviklings- og kompetanseetaten for der EDA skal sikre oppdragsgivers behov for nettverkskabling.

Tjenester innen for nettverkskabling.

Vi utfører store og små oppdrag for Oslo kommune Utviklings- og kompetanseetaten. Oslo kommune er opptatt av at lærlinger blir benyttet på prosjektene. EDA er en lærlingsbedrift og er opptatt av lærling.

Dette innenfor område som intern fiberkabling med terminering, sterkstrømpunkter i tilknytning til kablingen, kabling og montasje i forbindelse med BUS-kabling og patching etter utført arbeid. Kabling i forbindelse med i mobilsignalforsterking innendørs er også en del av oppgaven.

Oslo kommune

Utviklings- og kompetanseetaten (UKE) er Oslo kommunes interne tjenesteleverandør av prosjektledelse, IT, anskaffelser, organisasjonsutvikling, lederstøtte, rekruttering, lønns- og regnskapstjenester og kommunikasjonstjenester rettet mot kommunens ansatte og innbyggere. 

Da oppdragsgiver ønsket tilbud for elektrotjenester for Oslo kommune, har EDA kunnskapen og kompetansen til å møte deres behov.

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av