Nyhet

Ny rammeavtale med NRK

Vi har den gleden og inngå ett samarbeid med Norsk rikskringkasting AS!

Ny rammeavtale med Norsk rikskringkasting AS

Vi har den gleden og inngå ett samarbeid med Norsk rikskringkasting AS for der EDA skal sikre oppdragsgivers behov for spredenett- og programtekniske installasjoner.

Norsk rikskringkasting AS

NRK ved teknologidivisjonen ønsket å inngå parallelle rammeavtaler for spredenett- og programtekniske installasjoner, samt planlegging/prosjektledelse av kringkastingstekniske anlegg noe EDA er veldig interessert i. Dette er mange enkeltoppdrag/prosjekter i løpet av året og som vil variere i størrelse og omfang, noe som blir spennende for oss.

Ulf Andresen er det som er prosjektleder og har ansvaret for NRK der vi har ett godt mannskap som jobber der daglig.  EDA er utrolig stolte å ha fått denne rammeavtalen og ser fram til samarbeidet.

Tjenester innen for brann og nødlys

NRK har en desentralisert organisasjon med hovedkontor på Marienlyst i Oslo og for øvrig regionssentre, distriktskontorer og lokalkontorer spredt over hele Norge. Bygningene på Marienlyst utgjør ca. 115.000 kvm bruttoareal og har til sammen 3400 ansatte.

NRK var ute etter en leverandør som kunne dekke deres behov og ha kompetanse innenfor spredenett- og programtekniske installasjoner, der EDA møter disse behovene.

Innenfor denne rammeavtalen er det generelle elektroarbeidet, spredenett, programtekniske installasjoner og mannskapspool og mye mer.

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av