Nyhet

Ny avtale med Nittedal Kommune

Vi har gleden av å inngå en rammeavtale med Nittedal kommune!

Ny rammeavtale med Nittedal kommune!

Vi har den gleden og inngå ett samarbeid med Nittedal kommune for der EDA skal sikre oppdragsgivers behov for elektrikertjenester og tele- og datakabling.

Nittedal kommune

Vi utfører både store og små oppdrag for Nittedal kommune innenfor elektrotjenester. Rammeavtalen tredde i kraft 01.03.2021, vi gleder oss til samarbeidet.

Enn så lenge er det 5 personer som jobber der til daglig med forskjellige oppdrag men med vil øke når oppgavene blir flere. Vi har også en vaktordning slik at Nittedal kommune kan ringe EDA 24/7 hele året. EDA er utrolig stolte å ha fått denne rammeavtalen som er nytt område for oss.

Tjenesten omfatter sterk- og svakstrøms-installasjoner

Nittedal kommune består av mange mindre lokalsamfunn, men fokuserer nå på utbygging til nye Nittedal sentrum, og har store planer om utvikling av kommunen med befolkning på 24 249.

Da oppdragsgiver ønsket tilbud for elektrotjenester og en samarbeidspartner for deres visjon, har EDA kunnskapen og kompetansen for å møtes deres behov. Det er mange bygg innenfor kommunen, kontorer, skoler, boliger og mye mer som EDA har ansvaret for.

Innenfor denne rammeavtalen er det generelle elektroarbeidet, Ombygging og utvidelse av el-fordelere, alarmoverføringer, service på brann og nødlys og mye mer.

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av