Nyhet

Forlenget rammeavtale med Akershus Universitet Sykehus i 4 nye år

Vi har hatt rammeavtale med Ahus i 4 år, og fikk fornyet avtalen her i 2021 i fire nye år.

Rammeavtalen med Ahus fortsetter

Vi har hatt rammeavtale med Ahus i 4 år, og fikk fornyet avtalen her i 2021 i fire nye år. Det er opptil 20 mann som jobber her daglig med prosjekter, og er en stor del av EDA.

Ahus både på Lørenskog og Kongsvinger

Vi utfører både store og små oppdrag for Ahus, dette gjelder både i Lørenskog, Kongsvinger samt flere steder som dem har ansvaret for. Rammeavtalen tredde i kraft 13.01.21 og regnes som største avtalen EDA har fått for 2021, og vi gleder oss til samarbeidet.

Ved å få denne avtalen viser det til at EDA er ett stabilt og kunnskapsrik firma. Akershus universitetssykehus er opptatt av at lærlinger blir benyttet på prosjektene. EDA er en lærlingsbedrift og har flere som jobber på Akershus universitetssykehus.

Tjenesten omfatter sterk- og svakstrøms-installasjoner

Ahus er Norges største lokal- og områdesykehus med ansvar for en befolkning på om lag 575 000 innbyggere(2019). Det er derfor mange bygg og store områder som skal dekkes av EDA.

Da oppdragsgiver ønsket tilbud for elektrotjenester for alle Akershus universitetssykehus, har EDA kunnskapen og kompetansen til å møte deres behov.

Innenfor denne rammeavtalen er det generelle elektroarbeidet, kabling for automatiserings- og SD-anlegg, Nødstrøm, alarmsystemer, AV systemer og mye mer.

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av