Nyhet

Ajax alarmsystem for bygg og industri

EDA Elektro Data As i samarbeid med Ajax.

Med ett god samarbeid med Ajax, har EDA Elektro Data AS begynt å selge Ajax alarmsystemer som passer ditt budsjett og behov.

Sikkerhetstjenester i hele Norge.

Gjennom sine landsdekkende avtaler, leverer EDA Elektro Data AS sikkerhetstjenester i hele Norge. Vi har en rekke teknikere og servicemedarbeidere med den rette kompetansen og sertifiseringer, slik at vi dekker alle behov.

Vi har gjennom mange år bygget opp en unik nasjonal styrke, med 130 samarbeidspartnere over hele landet. Felles for alle våre samarbeidspartnere er grundig dokumentert kompetanse og rutiner.

Med Ajax kan EDA Elektro Data AS tilby den løsningen som passer best for deg og deres bedrift. Dere kan bestille og lese mer her: Ajax EDA | Delivers security services throughout Norway

Hva er Ajax?

Ajax er en alt-i-ett løsning for innbrudd og brann for å beskytte deres familie og bedrift. De er den største sikkerhetsprodusenten i Europa med 1 800 000 brukere i mer enn 169 land.

Ajax er FG-godkjent innbruddsalarm i grad 2, og godkjent som røykvarsleranlegg i hht. TEK17. Det er fullstendig tråløst og beskytter din bedrift mot brann, vannlekkasjer og innbrudd.

Her kan du se mulighetene med Ajax: https://ajax.systems/

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av