Tjeneste

Landsdekkende avtaler

EDA Elektro Management (EDA EM) leverer elektrotjenester over hele Norge gjennom sine serviceavtaler.

EDA Elektro Management (EDA EM) leverer elektrotjenester over hele Norge gjennom sine landsdekkende avtaler. Og våre elektrikere og service medarbeidere innehar en rekke sertifiseringer slik at vi dekker de aller fleste behov. Basert på erfaring fra 2003 har vi sett at dette samspillet fungerer særdeles godt. Det betyr at vi kan være en totalleverandør av elektrotjenester også for bedrifter med lokasjoner og avdelinger over hele landet.

Nasjonal dekning

Vi har et godt etablert samarbeid med mer enn 130 installatører over hele landet. På den måten har vi en unik nasjonal styrke – uten at det går på bekostning av lokal kompetanse og lokal forankring. Vår lokalkunnskap og faglige tyngde er din trygghet.

Dokumentert kompetanse

Felles for alle våre nasjonale samarbeidspartnere er grundig dokumentert kompetanse og tydelige rutiner. Dette har vi som en forutsetning for våre samarbeid og er gjennomgående for å kvalitetssikre etter EDAs og oppdragsgiveres standarder. Vi har alle nødvendige sertifiseringer for alle typer jobber og leverer på alle typer serviceavtaler.

Eget callsenter for serviceavtaler

For at du skal få den hjelpen du trenger, når du trenger den har vi har vårt eget callsenter for å ivareta en effektiv administrasjon av landsdekkende avtaler. Det ivaretar våre kunders behov for rask betjening og oppdatert status på jobber. En av våre store styrker er vår kundeservice. På kundeservice får du den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Forutsigbarhet og rapportering

I tillegg til høy faglig kompetanse og god lokalkunnskap kan vi tilby svært gunstige betingelser med blant annet fastpris på kontrakter. I tillegg inneholder våre serviceavtaler blant annet:

  • Fastpris på timer og materialer
  • Fastsatt responstid
  • Faste prosjektpriser
  • Landsdekkende tjenestelogistikk

Vi avgir alltid rapport etter endt oppdrag for å sikre korrekt kommunikasjon og dokumentasjon i fht FDV, garantier og krav.

KONTAKT VÅR FAGEKSPERT

serviceavtaler - ekspert Sverre Isaksen

SVERRE ISAKSEN

KAM

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av