Adgangskontroll

Et adgangskontrollanlegg har som oppgave å sikre dine verdier mot tyveri.

Adgangskontroll fra EDA gir deg kontroll over hvem som skal ha adgang til bygget til alle døgnets tider. 

Med EDA sin lange og gode erfaring på leveranse, drift og vedlikehold av adgangskontroll systemer får man kontroll over hvem som skal få tilgang til de ulike områdene i bygget på forskjellige tider av døgnet. Man har mulighet for å administrere hvem som har tilgang til forskjellige funksjoner som alarm betjening osv. 

Å miste og måtte erstatte nøkler kan være kostbart. Med adgangskontrollen kan kort og brikker som ikke skal benyttes mere slettes eller sperres på en enkel måte. Med våre systemer får du en enkel administrasjon av eiendommen eller flere eiendommer og det blir sporbarhet på det som gjøres. 

Det finnes flere typer kortteknologier med forskjellig sikkerhetsnivåer som kan benyttes sammen med andre systemerer som f.eks. kopi/printer-maskin, elbil lading osv. 

Får å få en komplett løsning samarbeider vi med flere låseleverandører for å få komplette løsninger. 

Bruk av adgangskontroll er underlagt personopplysningsloven. Les mer om regelverket for adgangskontroll på: www.datatilsynet.no 
Direkte link til meldingskjema finner du her: https://melding.datatilsynet.no/melding/ 

Sammen med alarm eller komplette Security Management systemer får man en brukervennlig løsning. Dette har EDA lang og god erfaring med. Vi gir deg personlig oppfølging under leveranse, service og vedlikehold. 

Vil du vite mer?

Kontakt en av våre medarbeidere som til daglig arbeider innenfor fagområdet.

Kenneth Våge
EDA Elektro Data Oslo AS

Arild Teigen
EDA Elektro Data Romerike AS