Tjenester

Se våre tjenester

Vi har faste rammeavtaler med flere store kunder. Her er noen referanseinstallasjoner hvor EDA har levert totalprosjektet eller har andre betydelige installasjoner.

El-kontroll og termografering

Alle virksomheter er pålagt å ha internkontrollsystem for å sikre at HMS herunder også el-sikkerhet på arbeidsplassen blir ivaretatt. EDA Elektro Data As utfører disse kontrollene samt termografering.
Termografering gjøres ved å bruke et kamera som ser varmestråling fra et objekt, dette for å avdekke varmegang i ledninger og elektrisk utstyr og forebygge brann.

Brann og nødlys

Alle nybygg er det krav om å ha brannvarsling og nødlyssystem. EDA Elektro Data har et godt samarbeid med alle leverandører og har stor kunnskap på montering, idriftsettelse og service.

Smarthus

EDA har spesialkompetanse innenfor smarthus. Vi installerer og bistår med råd og tips på hva som er kan være lurt å ha med i en smarthusinstallasjon enten det er hjemme eller på hytta. Vi leverer og monterer systemer fra blant annet Elko Smart, Futurehome og Eaton X-comfort.

Elektriker, service og teknikk

Som tjenesteytende bedrift har EDA betydelig fokus på tilgjengelighet og leveringsdyktighet. Våre serviceavdelinger består av dyktige prosjektledere og montører med allsidig erfaring og kompetanse. EDA er en miljøbedrift og vi ser derfor alltid etter miljøvennlige løsninger.

Sikkerhet

Vi prosjekterer og installerer ulike svakstrømsinstallasjoner og sikkerhetssystemer for små og store bedriftskunder.

Prosjektavdelingen

Vi har levert på prosjekter siden 1949. Vi utvikler og ferdigstiller alle typer anlegg for industri, næringsliv og boligmarked.

KNX og DALI

EDA Elektro Romerike AS er sertifisert KNX partner med flere teknikere.

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av