Kjøpesentrer og butikker

Gode el-løsninger gir et godt miljø for kjøpelystne kunder

EDA utfører installasjonen og vedlikehold på kjøpesentre og butikker, og vi har bygget store og små kjøpesentre i Oslo regionen. Rehabilitering og oppgradering er også en stor del av vårt arbeid.

De viktigste kundene innen senterdrift er de små og store butikkene som skaper rammene til senteret. Vi ønsker å dekke kundens behov og trenger derfor å skape et godt samarbeid mellom senterledelse, og ikke minst butikkene.

Butikker generelt, og særlig inne i sentrene er behovet for kontinuerlige endringer, ombygging, dekor og lyssetting stor. Med vår erfaring innen senterdrift, er vi en partner som leverer kvalitet og som kan gi gode faglige innspill til de nødvendige elektriske installasjonene.

Noen av våre prosjekter som vi spesielt ønsker å trekke frem er oppføring av Metro senter på Lørenskog. Her var vi med både under oppføring av senteret, og under utvidelsen av senteret mange år senere.

Et spennende rehabiliterings prosjekt vi ønsker å trekke frem er Strømmen Storsenter. Dette er Norges største kjøpesenter, og senteret stiller krav til høy kompetanse innen ny teknologi.

Vil du vite mer?

Kontakt en av våre medarbeidere som til daglig arbeider innenfor fagområdet.

Atle Buen
EDA Elektro Data Romerike AS