Referanser

Se våre referanser

Vi har faste rammeavtaler med flere store kunder. Her er noen referanseinstallasjoner hvor EDA har levert totalprosjektet eller har andre betydelige installasjoner.

Barcode Oslo

EDA Elektro Data var med på nybygg prosjektet der det skulle bli nye kontorbygg, dette var i perioden 2015 til 2016.

Fra 2016 til 2018 hadde vi rammeavtale innenfor FBK.

Eda Elektro Data var med i prosjektet nye kontorbygg i Barcode, dette varte i 1 år fra 2014 til 2015. Der har vi jobbet med installasjoner og sikkerhet.

Fra 2016 til 2018 hadde vi en rammeavtale. Dette omhandlet hele Barcode, restauranter, butikker, gallerier, Vita exlusive med flere. Innenfor disse byggene gjennomførte vi alt av elektro, lys, tekniske installasjoner, avbruddfri strømforskyvning (UPS), brannanlegg, sikkerhet og mye mer.

H&M Karl Johans gate

Med fra start!

Prosjektet i Karl Johans gate omhandlet nybygg og rehabilitering da Hennes og Mauritz skulle flytte inn. De skulle renovere hele bygget, samt bygge på to etasjer.

I dette prosjektet som strakk seg fra 2018 til 2020 var veldig spennende og lærerikt. Det skulle totalrenoveres og nye installasjoner skulle inn, blant annet KNX og DALI.

Innenfor sikkerhet ble det blant annet installert brannalarmer og nødlys.

Vollebekk

I samarbeid med Veidekke Entreprenør har EDA Elektro Data ett stort prosjekt gående på Vollebekk som startet i 2018. Her skal det komme flere borettslag som skal bli ferdig i 2022, med til sammen 601 leiligheter.

I dette prosjektet som strekker seg fra 2018 til 2022, har 5 trinn som EDA Elektro Data er med på. Dette er flere boligblokker der vi leverer komplett elektroinstallasjoner.

Vi leverer og monterer blant annet brannalarmanlegg, nødlys, kabling og montasje av ladestasjoner, samt KNX og DALI.

Portalen Lillestrøm

Dette var ett av de største prosjektene i Lillestrøm i nyere tid som Eda fikk være med på allerede fra start i mars 2015, og frem til januar 2018. Portalen huser blant annet leiligheter, kontorer og Scandic Hotell Lillestrøm.

Portalen er ett nybygg der vi har jobbet innenfor installasjoner og sikkerhet. Innen sikkerhet har vi installert avgangskontroll, brannanlegg og nødlys.

Når det kommer til selve installasjoner har vi lys, ventilasjon, avbruddfri strømforsyning (UPS), varmesentral og fordelings tavler, KNX, DALI, data sprede nett og fibernett.

Etter prosjektet har vi også serviceavtaler for brannvarsling, nødlys og el. Kontroll.

Rammeavtale med Stortinget

Fra 2000 til 2016 og fra 2018 til 2020 hadde vi en rammeavtale med Stortinget.

Her leverte vi tjenester innenfor elektro og hadde flere prosjekter vi er stolte av.

Vi har den gleden og inngå ny rammeavtale med Stortinget i 2021 og to år fram i tid.

Her har vi inngått en rammeavtale på service og vedlikehold av brannvarslingsanlegg.

 

Radiumhospitalet, Ullevål, Rikshospitalet og Aker sykehus

EDA Elektro Data har en rammeavtale med Radiumhospitalet, Rikshospitalet, Ullevål og Aker sykehus.

Det består av flere bygg som EDA har ansvaret for. Dette er under OUS avtalen, som er alt innenfor drift, service og rehabilitering både for svakstrøm og sterkstrøm.

Vi har hatt denne avtalen siden år 2000, og denne avtalen løper den dag i dag.

 

Olav Thon Gruppen – Strømmen Storsenter med mer

Eda Elektro Data har en rammeavtale med Olav Thon gruppen som omhandler næringsbygg, sentre osv. Her er det både store og små oppdrag som EDA Elektro Data har ansvaret for.

Olav Thon gruppen består av næring, hoteller og sentre som EDA Elektro Data jobber tett med, og har ansvar for forskjellige installasjoner. Vi har bland annet hatt samarbeid med Olav Thon gruppen – Strømmen storsenter i mer enn 20 år.

Vi har hatt mye el. installasjon, årskontroller på talevarslinger, brann og nødlys.

Ahus Lørenskog

Eda Elektro Data har en rammeavtale med Ahus, der har vi har både store og små prosjekter hver dag. Avtalen ble fornyet her i 2021, der også sykehuset i Kongsvinger er en del av. Vi er stolte av å ha en slik stor avtale her hos oss.

Ahus består av flere bygg som EDA har service på innenfor installasjoner og sikkerhet, samt nye prosjekter.

Vi har samarbeidet med Ahus i 4 år, og fikk fornyet avtalen her i 2021 i fire nye år. Det er opptil 20 mann som jobber her daglig med prosjekter, og er en stor del av EDA.

Vi utfører alt av elektro, lys, tekniske installasjoner, avbruddfri strømforskyvning (UPS), brannanlegg, sikkerhet og mye mer.

Norges Varemesse

Norges Varemesse ble bygget fra høsten 2001 til sommeren 2002, der EDA var ned fra start. På det meste var det opptil 67 elektrikere som hadde hovedfokus på dette prosjektet. Det er 40. 000 kvadratmeter og dermed landets største arena.

Norges Varemesse var et nybygg som EDA har vært med fra start, og hatt ansvaret for forskjellige installasjoner og sikkerhet. Vi var også med når det skulle bygges ut, dette var fra 2007 til 2008.

Innenfor sikkerhet har vi installert avgangskontroll, brannanlegg, nødlys og mer.

Når det kommer til selve installasjonene kan vi nevne ventilasjoner, avbruddfri strømforsyning (UPS), fordelingstavler, tekniske installasjoner, fibernett og mye mer.

BI Nydalen

BI Nydalen ble oppført fra 2004 til 2006, der byggherre var Nydalen Campus(Avantor).

EDA Elektro Data hadde komplett elektroinstallasjon på ca 70 000kvm av området. Der ble alt av lys, tekniske installasjoner, tavler, brannanlegg og mye mer installert.

 

 

EDA Elektro Data er en markedsledende bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen Elektro installasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Selskaper i gruppen

  • EDA Elektro Data AS
  • EDA Elektro Data Oslo AS
  • EDA Elektro Data Romerike AS

Kontakt EDA Oslo

Kontakt EDA Romerike

Vi er stolt medlem av