Personvern og sikkerhet på vår nettside

Vi behandler personopplysninger med respekt og forsiktighet. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker vår nettside, og vi kan forsikre deg om at all personlig informasjon behandles på en sikker måte. Vi utleverer ikke informasjonen til andre, og du kan til enhver tid be om innsyn i hvilken informasjon som er lagret på ditt firma, samt at informasjon om deg og ditt firma blir slettet.

Eier og kontaktinformasjon

EDA AS
Telefon: 22 79 59 00
E-post: o-firmapost@eda.no

Generelt om personvern

Behandlingen av personopplysninger er i Norge hovedsakelig regulert i personopplysningsloven, men en rekke andre lovverk som blant annet ekomloven, markedsføringsloven og regnskapsloven gir også retningslinjer for hvordan informasjon som kan knyttes til en person eller enhet, skal behandles.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet.

Hva mener vi med personopplysninger på nettsiden?

Vår oppfatning av personopplysninger er informasjon som identifiserer deg, f.eks. ved navn, IP-adresse, e-postadresse eller telefonnummer. All annen informasjon som faller utenom dette, er «ikke-personlig informasjon».

Hvis vi lagrer personopplysningene dine med ikke-personlig informasjon, vil vi betrakte kombinasjonen av disse som personopplysninger. Hvis vi fjerner alle personopplysninger fra et datasett, vil resten av informasjonen være ikke-personlig.

Anvar for databehandling

Det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger ligger hos daglig leder av det enkelte selskap. Disse er ansvarlige for internkontroll med hensyn til behandling av personopplysninger blir gjennomført, og for at eventuelle avvik fra gjeldende retningslinjer og lovverk blir rettet opp.

Husk at du kan kontakte oss hvis du ønsker ytterligere informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Med vennlig hilsen
Ledelsen i EDA Elektro Data AS

Bruk av personopplysninger på vår nettside

Vanligvis kan du besøke vår hjemmeside uten å avsløre hvem du er, eller gi opplysninger om deg selv. Våre web-servere registrerer bare domenenavnet til de som besøker siden.

Domenenavnet, blir samlet for å registrere antall besøk, gjennomsnittstiden per besøk, hvilke sider som blir besøkt og liknende. Vi bruker denne informasjonen til å analysere bruken av hjemmesiden og bedre kvaliteten på innholdet.

Kryptert forbindelse

Våre websider bruker HTTPS protokollen, som gjør at alle data sendes over en kryptert forbindelse. For å vite om du er på en kryptert forbindelse, skal du se en grønn hengelås i adressefeltet. For å lese mer om informasjon om sikker tilkobling og sikkerhetssertifikatet kan du trykke på den grønne hengelåsen.

Andre lenker

Vår nettside inneholder lenker til andre nettsider. Selv om vi kun prøver å kople oss til områder som har samme høye standard og respekt for personvern som oss, er vi ikke ansvarlig for innholdet eller personvernet på andres internettsider.

E-post kommunikasjon

Vi benytter ved tilfeller e-post som kommunikasjonskanal mot våre kunder. Vi vil understreke at vi i disse aldri vil be om sensitive, fortrolige eller konfidensielle opplysninger. Vi kan ikke garantere at meldinger som sendes med e-post via det alminnelige nett ikke blir kjent for andre. Vi anbefaler derfor ikke at sensitive opplysninger sendes med alminnelig e-post.

E-post skjema fra websiden

All informasjon som blir sendt til oss via kontaktskjema blir bevart trygt. Vi forsikrer om at vi ikke videresender disse opplysningene til andre parter.

Ved forespørsler via kontaktskjemaet, ber vi om firmanavn, navn på kontaktperson, telefonnummer og e-post adresse. Dette gjør vi for å kunne tilpasse informasjon og oppfølging individuelt. Din e-post blir sendt til vår felles e-post postkasse. Der blir den lest av vår vakthavende. Om vår betjener ikke kan svare direkte på din forespørsel, blir din henvendelse videresendt til den ansatte som har best forutsetning til å gi deg et svar tilbake.

Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Hva er cookies

En cookie er en liten tekst-fil som vi lagrer på din PC. Dette gjør vi får å kunne holde orden på hva der skjer under ditt besøk og for vi skal kunne gjenkjenne din PC. En cookie inneholder kun tekst, er ikke et program og inneholder ikke virus.

Vår bruk av cookies

Cookies er nødvendige for å få nettsiden til å fungere. Cookies hjelper oss dessuten med å få overblikk over ditt besøk på nettsiden, slik at vi løpende kan optimere og målrette nettsiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hva du har lagt i en eventuell innkjøpskurv, om du tidligere har besøkt nettsiden, om du er logget inn, samt hvilket språk og valuta du gjerne vil ha vist på nettsiden. Vi bruker også cookies til å målrette våre annonser til deg på andre nettsteder. Overordnet benyttes cookies som som del av vår løsning for å vise innhold som er så relevant som mulig for deg. Her er oversikten over nettsidens bruk av cookies, og våre samarbeidspartnere i denne forbindelse:

Navn Tjeneste Utløp Formål
PHPSESSID PHP pr sesjon Informasjonskapsel som er generert av applikasjoner som er basert på PHP-språket. Dette er en generell identifiseringsidentifikator som brukes til å opprettholde brukerøkt variabler. Det er normalt et tilfeldig generert nummer, og hvordan det brukes kan være spesifikt for nettstedet, men et godt eksempel er å opprettholde en innlogget status for en bruker mellom nettsider.
_ga Google Analytics 2 år Informasjonskapsel som er assosiert med Google Universal Analytics.
_gid Google Analytics 1 dag Informasjonskapsel som er assosiert med Google Universal Analytics.
_gat Google Analytics 10 minutter Informasjonskapsel som er assosiert med Google Universal Analytics.

Google analytics

Vi bruker Google Analytics til å analysere bruken av denne nettsiden. Google Analytics genererer statistikk om bruk av nettsiden ved hjelp av informasjonskapsler, som er lagret på brukernes datamaskiner. Informasjonen som genereres, som er relatert til nettsiden vår, brukes til å lage rapporter om bruken av nettsiden. Google lagrer og bruker denne informasjonen. Googles retningslinjer for personvern er tilgjengelig på: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Slette eller avvise cookie

Avvisning av cookies

Du kan alltid avvise cookies på din PC ved å endre innstillingene i din Internett-browser. Hvor du finner disse innstillingene avhenger av hvilken nettleser du benytter. Du skal imidlertid være oppmerksom på at dersom du gjør dette, vil det være mange funksjoner og tjenester du ikke kan benytte fordi disse funksjoner og tjenester forutsetter at nettsiden kan huske de valg du foretar.

Sletting av cookies

Cookies som du tidligere har akseptert, kan senere enkelt slettes. Benytter du en PC med en nyere nettleser, kan du slette dine cookies ved å benytte snarveistastene: CTRL + SHIFT + Delete. Dersom disse ikke fungerer, og/eller benytter du en MAC, må du først avklare hvilke nettleser du benytter og deretter klikke på den relevante linken under:

Husk: Benytter du flere nettlesere, må du slette cookies i hver enkelt.