200 medarbeidere står klare til å hjelpe deg

Vi er i dag 200 medarbeidere, fordelt på tre selskaper: EDA Elektro Data AS, EDA Oslo AS, EDA Romerike AS. Målet er å tilby alle kunder en rasjonell og kostnadseffektiv totalløsning, basert på individuelle ønsker og behov. Siden etableringen i 1981 har vi hatt sterk fokus på å fremstå som en ledende faglig aktør og kompetansebærer innen elektrofaget. Med en slik ambisjon har vi lagt listen høyt, og satt høye krav til oss selv. I dag er vi en av landets største privateide aktører, og vi er kjent i markedet for høy kvalitet på leveransene, lite feil på sluttproduktet, og ferdigstillelse til avtalt tid. Dette er takket være medarbeidere med høy kompetanse og stor yrkesfaglig stolthet.

Vi er forberedt på utfordringer

Vi har samlet alle våre ressurser i en helhetlig virksomhet, for å ha bedre kontroll på leveransen og for å kunne gi våre kunder et komplett tilbud på produkter og tjenester.

Ingen utfordringer er for store eller små for oss. EDA Elektro Data skal være en markedsorientert bedrift ved bruk av fremtidsrettet teknologi innen elektroinstallasjoner, datakommunikasjon, svakstrømsinstallasjoner og produkter.

Tor Fjerdingby, Administrerende Direktør - EDA Elektro Data AS

skreddersydde og framtidsrettede løsninger

Det ligger i vår natur å ville være minst ett steg foran utviklingen, med skreddersydde og framtidsrettede løsninger. Med fokus på kompetanse, funksjonalitet og kvalitet, er EDA en naturlig samarbeidspartner for små og store oppdragsgivere i privat og offentlig sektor. EDA-organisasjonen er forberedt på utfordringer i et stadig mer krevende marked. Vi møter mer profesjonelle byggherrer, større krav fra myndigheter og økt krav til kompetanse. Med tett dialog, høy effektivitet og presisjon møter vi markedets krav.