Led-belysning

- Høy effektivitet
- Lang levetid
- Ingen UV-stråling
- Tåler støt og rystelser

Vi har betydelig kompetanse innen LED belysning (Light Emitting Diode). LED tekonlogien gir en rekke fordeler i forhold til konvensjonell belysning, og er gjerne omtalt som effektbelysning på grunn av lavt energiforbruk. LED lys bruker bare en åttendedel av strømmen i forhold til vanlige pærer - og også litt mindre en sparepærer.
I motsetning til øvrige lyskilder, lager ikke LED lys som et biprodukt av varme, en evne som gir lysdiodene mye lengre levetid. Vanlige lyspærer varer i gjennomsnitt mindre enn 1000 timer, mens LED lamper har en levetid på ca 50000 timer. Det vil si at hvis du lar lyset stå på 8 timer hver dag så vil disse lampene vare ca 17 år! Eller sagt på en annen måte: En LED pære varer like lenge som 50 vanlige pærer.
Ved at det nå er mulig å produsere hvite LED, har der åpnet en helt ny verden. Det forskes på høyttrykk for å få produsert ekstremt effektive LED-pærer til å erstatte de konvensjonelle belysningspunktene som gløde-, halogen- og energisparepærer.
Dette vil gjøre det mulig å sette verdens energiforbruk betydelig ned, en framtidsutsikt vi vil være en naturlig del av gjennom vår kompetanse!

Vi gir deg morgendagens belysning - i dag!
Våre serviceavdelinger består av dyktige prosjektledere og montører med allsidig erfaring med enkle og kompliserte elektroinstallasjoner.
Gjennom mange års erfaring vet man at forebyggende vedlikehold av elektriske anlegg er viktig for å unngå uønskede driftsstopp.
Vi prosjekterer og installerer ulike svakstrømsinstallasjoner og sikkerhetssystemer for små og store bedriftskunder.
Vi tilbyr webbasert El-kontroll med Nemko godkjent termografering av de elektriske installasjoner.
Vi utvikler og ferdigstiller alle typer anlegg for industri, næringsliv og boligmarked.
Vi tilbyr landsdekkende elektrotjenester i samarbeid med ca 130 installatører rundt om i Norge.
EDA ELEKTRO DATA AS • POSTBOKS 407 ØKERN • 0513 OSLO • TELEFON: 22 79 59 00 • FAKS: 22 79 59 99 • EPOST: eda@eda.no
ALLE RETTIGHETER © 2009 EDA ELEKTRO DATA AS • Webdesign & CMS av InCreo